SRPSKI/ENGLISH
 
 
O NAMA
“Kada ste u Kosjeriću, budite gost Hotela Olympic”.

Hotel “Olympic”, nekadašnji Hotel “Skrapež”, izgrađen je 1975. godine. Nalazi se u centru Kosjerića. Novo ruho i novo ime hotel dobija 2012. godine. U renoviranju se vodilo računa o originalnim karakteristikama građevine, kao i autentičnog spoja starog i novog.Svojom arhitekturom i atraktivnom okolinom, Hotel “Olympic” spada u red najlepših objekata u zapadnom delu Srbije.Vrhunskom uslugom, kvalitetnim smeštajem i velikim izborom sadržaja za rekreaciju, odmor i animaciju, Hotel je u velikoj meri doprineo i doprinosi razvoju turizma Zapadne Srbije.
Hotel “Olympic” je okružen predivnim parkom, listopadnom i četinarskom šumom.


Hotel ima izvanredan restoran sa 350 mesta, banket salu kapaciteta 50 mesta, kafanu sa 150 mesta, dve prostrane terase sa pogledom na reku Skrapež i park, kongresnu salu sa 80 mesta, kao i besplatan parking.

U Hotel nije dozvoljeno uvoditi kućne ljubimce.

Udoban smeštaj u renoviranim sobama i kvalitetna usluga Hotela “Olympic” omogućiće Vam miran odmor, dok su sve glavne znamenitosti, kao i sportski tereni na pešačkoj udaljenosti od Hotela.

Izuzetan geografski položaj Kosjerića i dobre saobraćajne veze olakšavaju kretanje i komunikaciju sa većim gradskim i planinskim centrima.

Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu, na koje smo vrlo ponosni, garantujemo Vam vrhunsku uslugu i nezaboravan boravak u našem Hotelu.
Budite naš gost i uverite se i sami.